Wednesday, March 16, 2011

facilitator??

Facilitator yang tidak berjaya.. 
aku lah tu!
me! i'm chosen by Allah SWT 
teacher and friends too
to be a facilitator of LK and PI!
ya allah! aku mana reti ajar orang!
bukan kedekut ilmu, it is fact! aku mmg x reti ajar org! 
ajar2, org buat muka blurr. 
aku silap ajar kah??
lagi2 ajar org yg bodoh sombong. lagi sakit hati!
buat muka toya depan aku. 
da pandai tak yah tanya aku, ngong!
kadang2 tu ade gak yang sje2 tanya aku
nak uji 'kebijaksaan' aku la kononnye.
dowh! aku tau aku tak perfect mana
sumpah aku rasa terhina r. 

sorry sangat kalau aku tak pernah tanya korang yang korang paham ke tak
tak terlintas pun aku nak kedekut ilmu dengan kengkawan aku sendiri.
aku hanya boleh ajar orang yang betul2 nak dapat ilmu tu.
bukan dari siapa yang menyampaikan ilmu tersebut.

kalau boleh aku nak sume kengkawan aku berjaya. 
sama2 berjaya, sme2 happy kan?
no loser, no winner
KITA SEMUA SAMA BERJAYA!

4 comments:

  1. AA eh ?
    hehehehehehe . Dia mana de bodoh sombong , sombong je

    ReplyDelete
  2. hei!
    aku tak cakap sesiapa pun eh.
    sesuka hati kau je.
    ni mostly org buat kat aku.
    aku tak specific kan kat sesiapa pun.
    tp AA tu paling ketara lah.
    huhu..
    mmg dia tak bodoh pon.
    sombong sikit je pun.
    hee~

    ReplyDelete
  3. same je la mcm aku.. KFC yg xde function .. :(

    ReplyDelete