Thursday, December 23, 2010

spm??

tahun depan aku da nak SPM. Tak sangka, kejap je masa berlalu. Tup2 da msok U. Haha... Tu belom lagi.. Hope dapat r 10A+. tapi aku tak lah mengharap sangat. Spm bukan macam Pmr ley entam2. Kalu aku mengharap sangat t takot patah hati.. Usaha je lah dulu.. yang laen aku serahkan pada Allah. Segala keputusan Dia saja yang layak tentukan. Aku plan = seburuk2 result aku nanti, aku nak mohon belajar seni kulinari, untung2 dapat jadi chef. =) sebaik2 result, aku ingat nak blajar kejuruteraan automotive ataupun aeroplane,, (even aku tak pernah amek tahu pasal 2 benda tu) tapi still berminat la since follow daddy ngan abang2 aku layan cerita2 dekat discovery channal and blablabla.. dan,, sesederhana result aku nanti, ingat nak try apply architecture. tp sebenarnya, aku tak lah minat sangat nak jadi architect ni cause abang kim dah pun jadi architect.  lagipun, imagination aku tak lah hebat mana. but maybe i'll try however. possible, aku mungkin ambil course hotel management. agak pelik tapi kalau aku da minat nak buat camne..? paling tak mungkin, guru ngan doktor. keje punye mulia aku bley tak suka? nak buat lagu mana dah cek tak nak? hihi... asal kerja halal, aku on je. rezeki Allah tu ada dimana2. mane boleh pilih2. kalau boleh, semua nak jadi PM!  

No comments:

Post a Comment